Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Skatiname mokinių ir mokytojų lyderystę

  • Paskelbta: 2023-10-25
  • Kategorija: Renginiai

Džiugu, kad 8 mokiniai, aktyvūs progimnazijos veiklos organizatoriai bei projekto „Mokyklos – Europos Parlamento ambasadorės“ (MEPA) jaunesnieji ambasadoriai, ir 1 mokytoja, vyresnioji projekto ambasadorė, 2023 m. lapkričio 28 – gruodžio 2 d. drauge dar su dviejų Lietuvos gimnazijų delegacijomis vyks į specialias MEPA Euroscola dienas Strasbūre. Tai yra puikus mūsų progimnazijos įvertinimas skleidžiant Europos Sąjungos idėjas. Mokiniai ir mokytoja dalyvaus ne tik Europos Parlamente organizuojamuose lyderystės renginiuose, bet grįždami į Lietuvą aplankys žymius Vokietijos, Čekijos ir Lenkijos miestus.

Sveikiname projekto koordinavimo grupę (koordinatorė – direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ilona Šumskienė, vadovė – etikos vyresnioji mokytoja Janė Radziulienė) ir linkime puikių projekto „Mokyklos – Europos Parlamento ambasadorės“ (MEPA) rezultatų ir šiais, 2023 – 2024 mokslo metais!

Daugiau apie MEPA projektą: https://mepalietuva.eu/ , o 2022-2023 mokslo metų rezultatus: https://mepalietuva.eu/naujienos/baigesi-mepa-2021-2022-sezonas/

 

Informaciją parengė geografijos mokytoja Viktorija Bartašiūtė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos