Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Mokslo ir Žinių Šventė

  • Paskelbta: 2023-09-04
  • Kategorija: Renginiai

Rugsėjo 1- ąją dieną minėjome ne tik mokslų pradžią, bet ir drąsių lietuvių Stepono Dariaus ir Stasio Girėno legendinio skrydžio, 90-ąsias metines. Šis skrydis ne tik išgarsino Lietuvą, bet ir suvienijo lietuvius visame pasaulyje.

Mūsų šventės akimirkas sušildė progimnazijos direktorės Daivos Briedienės, vikaro kunigo Dovydo Grigaliūno Fabijoniškių bendruomenės pirmininkės Dalios Bacevičienės ir Progimnazijos tarybos pirmininko Kęstučio Mikalojūno sveikinimai.

Ta proga progimnazijos direktorė Daiva Briedienė įteikė padėkos raštus projekto „Mokyklos – Europos Parlamento ambasadorės“ (MEPA) ambasadoriams už dalyvavimą „Euroscola“ renginyje Strasbūre Europos Parlamente ir Vilniaus miesto 5-8 klasių mokinių matematikos ir gamtos olimpiadų nugalėtojams.

Renginio metu pasirodė progimnazijos meno kolektyvai: Afrikos būgnai“ (vadovė Daiva Kurcevičienė), tautinių šokių studija „Sukutis" (vadovė Vilija Narkovičienė), studija „Cantare“ (vadovė Aušra Banikonienė), folkloro ansamblis „Pova" (vadovė Gaila Kirdienė), 7a klasės mokinys Andrius Moskevič (muzikos mokytoja Aušra Banikonienė).

Dėkojame renginio vedėjams - Mykolui Narbuntui ir Mėtai Viburytei, meninių kolektyvų vadovams - Vilijai Narkovičienei, Daivai Kurcevičienei, Aušrai Banikonienei, Gailai Kirdienei ir Birutei Vaiciukevičienei.

Tegul S. Dariaus ir S. Girėno „Lituanicos“ skrydis įkvepia mūsų bendruomenę visus ateinančius mokslo metus. Tegul jis tampa pavyzdžiu drąsos, užsispyrimo ir pasiaukojimo srityje.

Linkime visiems prasmingų, turiningų ir įsimintinų mokslo metų!

 

Informaciją parengė

Ilona Šumskienė,

direktoriaus pavaduotoja ugdymui

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos