Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Naujus mokslo metus progimnazija pradėjo atsinaujinusi

Naujus mokslo metus progimnazija pradėjo atnaujinusi keletą mokymosi erdvių ir įsigijusi modernių mokymosi įrankių. Pirmiausia,dalį DNR ir 1,2 GPM lėšų paskyrėme informacinių technologijų kabinetui atnaujinti. Nupirkome  mokiniams ir informacinių technologijų mokytojui 16 kompiuterių, naujus suolus – įrengėme 30 darbo vietų, iš Vilniaus savivaldybės skirtų lėšų mokymosi aplinkai savo jėgomis suremontavome klasę. Taip pat pradinio ugdymo klasei, dalyvaujančiai Vilniaus miesto savivaldybės projekte ,,Informatikos ir technologijos kūrybos ugdymo programos įgyvendinimas pradinėse klasėse“, nupirkome naujus 23 Samsung planšetinius kompiuterius ir robotų Photon 6 vnt. komplektą, kad mokiniai informacinių technologijų galėtų mokytis bendradarbiaudami.

Įgyvendindami progimnazijos strateginius tikslus tikslingai investuojame ne tik į informacines technologijas, bet ir kalbas. Šiemet suremontavome vokiečių kalbos kabinetą, pakeitėme lentą, atnaujinome mokytojai darbo vietą, nupirkome naujas mokymosi priemonėms spintas.

Taip pat džiugu, kad įgyvendinat  ES projektą ,,Vilnaius Simono Stanevičiaus progimnazijos efektyvumo didinimas“  buvo išdažyti koridoriai, baigtos keisti juose visos mokyklos durys.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos