Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Progimnazijoje aptarėme matematinių gebėjimų ugdymo stebėsenos galimybes

Balandžio 1 d. vyko konsultacija „Pagrindinės matematikos mokymosi analitikos įžvalgos“ projekte „Šiuolaikiškas matematinių gebėjimų ugdymas ir pažangos stebėsena“ dalyvaujantiems mokyklų Eduten Playground koordinatoriams, direktoriams, pavaduotojams ugdymui.

Pagrindines mokymosi analitikos įžvalgas pristatė Eduten Playground pedagogikos vadovas dr. Einari Kurvinen (Suomija), prof. dr. Valentina Dagienė ir mokytojas ekspertas Norbertas Airošius. Konsultacijoje lektoriai pasidalino mintimis, kaip analizuoti mokyklos matematikos mokymosi duomenis Eduten Playground sistemoje.

Projekte „Šiuolaikiškas matematinių gebėjimų ugdymas ir pažangos stebėsena“ dalyvauja Eduten mokymuose ir konsultacijose dalyvauja 12 progimnazijos pradinio ugdymo ir matematikos mokytojų, 308 mokiniai tobulina matematikos gebėjimus, spręsdami užduotis interaktyvioje platformoje.

Didžiuojamės projekte dalyvaujančiais mokytojais, kurie ryžtingai imasi naudotis inovatyviomis priemonėmis tam, kad praturtintų ugdymo procesą ir pagerintų 1, 2, 3 ir 5 klasių mokinių matematikos mokymosi pasiekimus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos