Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Sveikiname regioninės verslumo mugės laureatus!

  • Paskelbta: 2024-04-22
  • Kategorija: Renginiai

Praūžė 2024 m. balandžio 11 dieną mokinių regioninė verslumo mugė Vilnius eXpo, kurioje dalyvavo net 39 mokomosios mokinių bendrovės ir viso Vilniaus regiono.

Fantastiškai pasirodė visos 4 mūsų progimnazijos komandos! Buvo intensyvi diena: bendravimas su mentoriais, su klientais, veiklų pristatymas, pardavimai. Mokiniai gavo neįkainojamos patirties, kurią galės pritaikyti plečiant savo verslus ar kuriant naujus.

8b klasės mokinių komanda DĖK'ui, pristačiusi laidų tvarkyklių verslą, buvo pastebėti Lietuvos  pramonininkų konfederacijos (https://www.facebook.com/konfederacija/?locale=lt_LT)  ir tapo nugalėtojais kategorijoje "Pramonės gamybai sparčiausiai pritaikomas sprendimas"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=810659811086298&set=pcb.810660701086209

Renginyje taip pat dalyvavo visa mūsų mokyklos komanda. 8 mokinių savanorių grupė iš mūsų mokyklos kaip bitutės stygavo visą mugės darbą. Technologijų vyresnioji  mokytoja Asta Stakauskaitė, dailės mokytoja ekspertė Jurga Sidabrienė ir progimnazijos direktorė Daiva Briedienė dalyvavo vertinimo komisijos darbe – vertino net 10 mokinių bendrovių ir įgavo puikios patirties.

Dar kartą sveikiname visas komandas ir jų finansinio raštingumo ir verslumo mokytoją Liną Riškutę su puikiais verslumo rezultatais!

Dėkojame mūsų partneriams Lietuvos Junior Achievement už suteiktas galimybes mūsų Mokiniams ir Mokytojams!

Tebūnie verslūs ir darbštūs žmonės mūsų mokykloje!

Daugiau apie Vilniaus eXpo: https://lja.lt/isrinkta-stipriausia-vilniaus-regiono-mokiniu-bendrove-gamina-prietaisa-kuris-praverstu-daugeliui-mokyklu/

 

Lina Riškutė,

matematikos bei finansinio raštingumo ir verslumo mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos