Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Susitikome su LJA Direktore

  • Paskelbta: 2024-02-02
  • Kategorija: Renginiai

Progimnazija pradėdama naujus metus susitinka su partneriais aptarti bendradarbiavimo galimybių 2024 metais. Sausio mėnesį mūsų progimnazijoje lankėsi Lietuvos Junior Achievment direktorė Andželika Rusteikienė. Susitikime su progimnazijos direktore Daiva Briediene, pavaduotojomis ugdymui Ilona Šumskiene ir Ona Sabaitiene  LJA direktorė Andželika Rusteikienė pažymėjo, kad verslumo įgūdžiai yra reikalingi ir mokiniams, ir tėvams, kad visi jaustųsi saugiai. Trumpai apžvelgė LJA parengtas ugdymo programas 1-4, 5-8 klasių mokiniams, nusakė įgyvendinimo tendencijas, supažindino su Dizaino mąstymo metodika. Direktorė Andželika Rusteikienė ir progimnazijos vadovai nutarė 2024 m. II mokymosi pusmetyje organizuoti mokyklos mokinių ekspo verslo idėjų  festivalį, kurio tikslas, kad kuo daugiau vaikų patirtų sėkmę.

Vėliau direktorė Andželika Rusteikienė susitiko su progimnazijos mokytojų kolektyvu. Susitikime Direktorė dar kartą akcentavo 15 antreprenerystės kompetencijų, pasiūlė burti bendruomenę per verslumą. Taip pat pakvietė mūsų mokytojus į LJA kvalifikacijos tobulinimo renginius. Progimnazija planuoja, kad šiais mokslo metais mokymuose dalyvaus apie 15 mokytojų.

Nusifotografavusi su mokytojais LJA direktorė Andželika Rusteikienė, lydima direktorė Daivos Briedienės apžiūrėjo mokinių verslumo idėjas, sukurtas per I pusmetį.

Smagu jausti profesionalų paramą!

Asta Stakauskaitė,

novatoriško verslumo programos įgyvendinimo

mokytojų metodinės grupės pirmininkė,

technologijų vyresnioji mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos