Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Pirmoji nuotolinio mokymosi savaitė

Mes, mokytojai, pirmųjų mokymosi nuotoliniu būdu pamokų laukėme nerimaudami: ar nepaves technologijos, ar mokiniai įsitrauks į veiklas, ar mūsų kitaip vedamos pamokos bus įdomios. Antradienį, po pamokų mokytojų vaizdo susirinkime dar aptarėme, kaip ir ką galime patobulinti, pasidžiaugėme pirmaisiais pasiekimais. Dalinamės įspūdžiais ir su bendruomene:

Šiandien man buvo pirma pamokų diena, esu sužavėta. Vaizdo pamokoje Zoom -  tyla, netrukdo, seka, atsako į klausimus, padeda. Užduotis atlieka, siunčia foto. Kiti net iš vakaro atsiuntė viską padaryta, nors pamoka tik šiandien ???? Žodžiu, jei viskas ir toliau taip puikiai - viskas bus gerai su ugdymu. (Mokytoja Šarūnė)

Džiugu pranešti, kad pavyko pasijungti (bendrom jėgom su vaikais) mokyklos duotą kompiuterį bei monitorių - dėkingos. Dabar svarbiausia - neužkliūti tarp laidų :-)   (Mama)

Sveiki, gerbiami mokytojai. Didžiausi linkėjimai nuo E., didžiausia padėka Jums nuo manęs. Labai didelis Jums ačiū už pagalbą, už kantrybę, už raminančius laiškus, žodžius, - palaikymą. Labai Jums ačiū.  Jūs net neįsivaizduojate kaip šypsosi mano vaikas - kai vėl gali pasinerti į mokslus. Žinau - ne viskas jai sekasi - bet juk tam ir mokosi - kad gautųsi.. visko bus.. ir visko reikia. Visi mes per tai perėjome.. BET ŠI AKIMIRKA NUOSTABI. Labai Jums AČIŪ.

Palinkėsiu Jums

- nenusiminti kai neatsidarys stringanti sistema,

- nepamiršti nusišypsoti, kai skaitysite mūsų vaikų laiškus su klaidelėmis,

- saugokite savo šeimų ir savo pačių sveikatas,

- nepasiduokite ir prisiminkite - kažkur ten esame mes - kurie Jūs mylime ir esame dėkingi, jog Jūs esate su mumis.. šalia mūsų..

su pagarba E. mama

P.S.: Jūs visi nuostabūs - laikykitės

 

Būtinai norime pasidalinti ir mokinių darbais - Adas (mokytoja Regina Juciuvienė) namuose atliko tyrimą, kurio išvadomis dalinasi su kitais. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos