Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Smagu, kai sportuojame kartu!

  • Paskelbta: 2024-06-21
  • Kategorija: Renginiai

Progimnazijos stadione 2024 m. birželio 5 ir 13 dienomis vyko 1-4. 5-8 klasių mokinių sporto šventės. Birželio 5 d. ryte vyko pradinių klasių sporto šventė „Linksmoji Sporto fiesta". Pirmiausia šventė prasidėjo pirmų, antrų, trečių ir ketvirtų klasių bendru šokiu. Šiuos šokius mokiniai repetavo visą antrąjį pusmetį. Juos parengė pradinio ugdymo mokytojos. Renginio dalyvius pasveikino jaunieji būgnininkai – Afrikos būrelio dalyviai (vadovė – muzikos mokytoja metodininkė Daiva Kurcevičienė). Mokiniai grupėmis dalyvavo net 5 rungtyse, kurias organizavo pradinio ugdymo mokytojos, klasių vadovės.

Šventėje įvairiose estafetėse dalyvavo ne tik pradinių klasių mokiniai, bet ir jų tėveliai, kurie taip pat išbandė savo sportinį pasirengimą.

Birželio 13 dieną progimnazijos stadione vyko 5-8 klasių sporto šventė. Šventė prasidėjo progimnazijos direktorės pasveikinimu. Su puikia nuotaika klasių komandos nuskubėjo į sportinių rungčių stoteles. Mokiniai buvo užimti įvairia fizine veikla, kurioje galėjo išbandyti vikrumą, jėgą, šoklumą, taiklumą ir sužinoti, kuri komanda yra greitesnė. Dalyviai rungtyniavo bėgimo estafetėse, baudų metime, tinklinio žaidime, šuoliavo per šokdynę. O šventės pabaigoje ypatingo susidomėjimo sulaukė komandinis virvės traukimas, kuris reikalavo ne tik fizinių savybių, bet ir psichologinio pasiruošimo. Šios rungtys sujungė klasių dalyvius dirbti komandoje, rasti taktinius sprendimus ir pajusti didelį džiaugsmą sporte. Šio renginio tikslas -  skatinti moksleivius žaisti kartu ir populiarinti aktyvų judėjimą. Dėkojame už gražią šventę komandų dalyviams, teisėjams, žiūrovams ir visiems prisidėjusiems prie šventės pasiruošimo, kuriems rūpi sportas, sveikata ir buvimas kartu. Šventę organizavo fizinio ugdymo mokytojai: Svetlana Stuindienės, Vitalijus Afanasjevas ir Vytautas Sipavičius. Jiems padėjo klasių komandas suburti klasių vadovai.

Šventės dalyviai buvo apdovanoti, o aktyvumas ir džiaugsmas buvo garantuotas!

Sporto šventę suorganizavo pradinio ugdymo mokytojos:

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/staneviciaus/?ref=embed_page

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos