Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Simono Stanevičiaus progimnazijos Garbės apdovanojimai

  • Paskelbta: 2024-06-04
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 20 dieną Simono Stanevičiaus progimnazijoje vyko ypatingas renginys – Simono Stanevičiaus progimnazijos garbės apdovanojimai. Šis iškilmingas renginys subūrė visą mokyklos bendruomenę – mokinius, mokytojus, tėvus ir kitus svečius – pasidžiaugti ir pagerbti tuos, kurie per pastaruosius metus ypač pasižymėjo savo veikla ir pasiekimais.

Renginys prasidėjo progimnazijos direktorės sveikinimo kalba, kurioje ji išreiškė padėką visiems dalyviams ir pabrėžė šio renginio svarbą mokyklos bendruomenei. Po to sekė įspūdingi meno pasirodymai – mokyklos šokėjų, dainininkų ir kitų būrelių narių. Šokėjai žavėjo žiūrovus savo profesionalumu ir energija, o dainininkai nustebino savo talentu ir puikiais balsais.

Apdovanojimų ceremonija tapo įsimintina švente, kupina džiaugsmingų akimirkų ir nuoširdaus dėkingumo. Mokiniai džiaugėsi graviruotais rašikliais, padėkos raštais ir saldainiais, o tėvai – jiems skirtomis padėkomis. Visa mokyklos bendruomenė džiaugėsi mokinių pasiekimais akademinėse srityse, sporto varžybose, meno ir kituose projektuose.

Direktorė užbaigė renginį padėkos žodžiu, išreikšdama viltį, kad tokie renginiai taps gražia mokyklos tradicija, įkvepiančia visus siekti dar didesnių aukštumų.

Šis renginys ne tik pagerbė išskirtinius mokyklos bendruomenės narius, bet ir suartino visus, parodė, kiek daug talentingų ir atsidavusių žmonių yra tarp mūsų. Tikimės, kad kitais metais šis renginys bus dar didesnis ir įspūdingesnis, o mūsų bendruomenė toliau augs ir stiprės.

https://www.youtube.com/watch?v=YDXONHZ9m2w

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos