Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Džiaugiamės tarptautinio anglų kalbos kūrybinių darbų konkurso rezultatais

5b klasės mokinė Ūla Kotryna Zaščižinskaitė ir 6e klasės mokinė Rugilė Paškevičiūtė, vadovaujamos anglų kalbos mokytojos Evelinos Streckienės, 2023-12-01–2023-12-22 dalyvavo tarptautiniame kūrybinių darbų konkurse „Svajoju apie baltas Kalėdas/I Am Dreaming of a White Christmas“. Konkursą organizavo Marijampolės Petro Armino progimnazija, dalyvavo 17 mokyklų iš Lietuvos, Graikijos, Kroatijos ir Turkijos, vertinimui buvo pateikta daugiau kaip 50 5-8 klasių mokinių darbų. Darbai buvo vertinami pagal šiuos kriterijus: kalėdinė tema, originalumas ir kūrybingumas, eilėraščio forma ir skambesys, vizualumas.

Konkurso tikslas - sudaryti sąlygas Europos moksleiviams pristatyti kūrybinius darbus, skatinti mokinius domėtis anglų kalba bei literatūra.

Konkurso uždaviniai:

Ugdyti mokinių kūrybiškumo, pažinimo, informacijos paieškos kompetencijas;

Skatinti domėtis poezija, ugdyti teksto suvokimą bei jo vizualizaciją.

Mokiniai turėjo pasirinkti anglišką dainą arba eilėraštį apie Kalėdas ir sukurti išbraukiamosios poezijos (angl. blackout poetry) eilėraštį tema "I Am Dreaming of a White Christmas".

Visų mokinių kūrybiniai darbai buvo sukelti į elektroninę knygą. Dėkojame dalyvavusioms mokinėms ir kviečiame pasidžiaugti mokinių darbais:

I dalis: https://www.flipsnack.com/8B79C6DD75E/i-am-dreaming-of-a-white-christmas.html

II dalis: https://www.flipsnack.com/8B79C6DD75E/i-am-dreaming-of-a-white-christmas-ii/full-view.html

Mūsų mokinių darbai yra antroje dalyje.

Sveikiname mokines Ūlą Kotryną ir Rugilę bei jų mokytoją Eveliną Streckienę!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos