Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Priėmimo mokytis progimnazijoje antrasis etapas

Kviečiamų mokinių tėvus, globėjus, rūpintojus, prašymuose nurodžiusius tik mūsų mokyklą, prašome pasirašyti ugdymo sutartis elektroninėje prašymų priėmimo sistemoje adresu https://svietimas.vilnius.lt/.

Sutartys turi būti pasirašomos per 30 dienų nuo kvietimo patvirtinimo. Nepasirašius ugdymo sutarties per nurodytą laikotarpį, mokykla pasilieka teisę išbraukti mokinį iš kviečiamųjų sąrašų ir į atsiradusią laisvą vietą priimti kitą kandidatą.

Jei prašyme nurodėte ne vieną mokyklą, birželio 7-9 d.  turite patvirtinti savo apsisprendimą mokytis Vilniaus Simono Stanevičiaus  progimnazijoje elektroninėje prašymų priėmimo sistemoje adresu https://svietimas.vilnius.lt/ ir tik vėliau suformuoti ir pasirašyti ugdymo sutartį.


Atkreipiame dėmesį, kad birželio 9 dieną vyks automatinis priskyrimas mokytis toje mokykloje, kuri yra sąraše aukščiausiai ir kurios kvietimas yra išsiųstas.


Negavę kvietimų iš nei vienos mokyklos laukia tolimesnių priėmimo etapų. Jiems rekomenduojama papildyti prašymus birželio 10-12 dienomis pasirenkant mokyklas, kuriose dar yra vietų.


KLASĖS BUS KOMPLEKTUOJAMOS TIK IŠ TŲ MOKINIŲ, KURIŲ TĖVAI BUS PASIRAŠĘ UGDYMOSI SUTARTIS. Informacija apie komplektaciją bus skelbiama birželio pabaigoje.

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos