Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Olimpinis mėnuo progimnazijoje

  • Paskelbta: 2019-11-22
  • Kategorija: Renginiai

Šiandien vaikai dėl skirtingų priežasčių dažnai yra linkę į nesveiką elgseną – fizinį pasyvumą bei nesveikus mitybos įpročius, praleidžia per daug laiko prie televizoriaus ar kompiuterio ekranų.

Rugsėjo 30 – spalio 27 dienomis mūsų 2b, 2c, 2e, 4c, 4d, 4e klasių mokiniai kartu su savo mokytojomis dalyvavo Olimpinio mėnesio projekte, kurį organizavo LR Sveikatos apsaugos ministerija, LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Lietuvos tautinis olimpinis komitetas.

Jaunieji olimpiečiai kartu su savo mokytojomis: R. Juciuviene, Ž. Kalesnykiene, E. Lašiene, R. Orloviene, D. Imbrasiene ir A.Sagatiene, atliko smagias užduotis bei analizavo šias temas: fizinis aktyvumas; sveika mityba; ekrano laikas; vaikų gerovė. Labai smagu, kad į šią veiklą įsitraukė ir mokinių tėveliai. Jie kartu su savo vaikais sportavo, virė ir ragavo įvairias košes, bendravo leisdami kartu savo laisvalaikį.

Sveikos elgsenos skatinimas pradinukams padeda gerinti ne tik jų sveikatą, bet ir mokymosi pasiekimus. Tikėtina, kad jauname amžiuje išvystyti tinkami įpročiai teigiamai atsilieps bendrai sveikatos būklei visą gyvenimą.

 
 
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos