Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Pasveikinkim vieni kitus

  • Paskelbta: 2019-11-21
  • Kategorija: Renginiai

Pasisveikinimas – tai pagarbos ir draugiškumo išraiška. Pasisveikinimu paprastai prasideda diena arba tiesiog pokalbis. Sveikinamės nuoširdžiai ir maloniai. Nereikia laukti, kol kitas pasveikins mus. Nieko bloga, jeigu pirmieji pasveikinsime savo pažįstamą, – galbūt jis mūsų nepastebėjo arba, jei ilgai nesimatėme, tiesiog nepažino. Net ir labiausiai skubėdami ar būdami išsiblaškę neturime pamiršti, kad neatsakyti į pasisveikinimą yra nemandagu. Šias mandagumo taisykles pradinukai prisiminė pasaulinę sveikinimosi dieną - lapkričio 21.

Dažniausiai pasisveikindami ištariame LABAS. Šiuo žodžiu trečiokai pasitiko visus įeinančius į mokyklą ir kvietė jį užrašyti stende. Toks pasisveikinimas visus sušildė ir privertė nusišypsoti. Linksmi ir besišypsantys mokiniai ėjo į klases, o tėveliai, palydėję vaikus, į darbą. Dalyvavimas akcijoje „Pasveikinkim vieni kitus” ir bendro plakato „LABAS” kūrimas, įrodė,  jog  pasisveikinimas nieko nekainuoja, o širdžiai teikia daug džiaugsmo.

Renginį organizavo pradinio ugdymo vyresniosios mokytojos Rita Račiūnienė, Aušra Ilgevičienė, Rasa Viburienė ir Onutė Jaraminienė.

 
 
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos