Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Priėmimas į progimnaziją

 

Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimu, prašymai priimami savivaldybės elektroninėje prašymų registravimo sistemoje adresu http://svietimas.vilnius.lt.

PRIĖMIMO TVARKA, PATVIRTINTA VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖS TARYBOS 2021-02-17 SPRENDIMU NR. 1-874

  • 2021 metais į 1 klasę priimami mokiniai, kuriems 2021 kalendoriniais metais sukanka septyneri. Jaunesni taip pat gali būti priimami, tačiau privalo prisegti prie prašymo priešmokyklinio ugdymo baigimo pažymą (arba pažymą, kad šiuo metu ugdosi pagal priešmokyklinio ugdymo programą ir kada numatomas priešmokyklinio ugdymo programos užbaigimas)
  • Prašymai  mokytis nuo 2021 m. rugsėjo 1 dienos  priimami tik elektroniniu būdu aukščiau nurodytoje nuorodoje. Mūsų mokyklos ketvirtokams tęsiant mokslą mūsų mokykloje prašymų pildyti e.sistemoje nereikia, Jums bus pateiktos popierinių prašymų formos. Prašymus elektroniniu būdu turėtų pateikti tik keičiantys mokyklas, pereinantys iš pradinių mokyklų į progimnazijas, iš progimnazijų į gimnazijas, atvykusieji  gyventi į sostinę iš kitų miestų.
  • Prašymo pateikimo laikas neturi jokios įtakos priėmimui.

Prašymų pildymas ir priėmimas vykdomas pagal šį grafiką:

Interaktyvus žemėlapis, kuriame įvedę deklaruotą gyvenamosios vietos adresą ir klasę, į kurią eis vaikas, matysite priskirtą adresui mokyklą


Dėl detalesnės informacijos kreiptis el. paštu: priemimas@staneviciaus.lt


Papildoma progimnazijos informacija dėl priėmimo taip pat skelbiama čia.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos