Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Kviečiame švęsti jubiliejinę – 100-ąją – Valstybės atkūrimo šventę kartu

  • Paskelbta: 2018-02-09
  • Kategorija: Kvietimas

„Sutikime atkurtos mūsų valstybės 100-mečio jubiliejų su džiaugsmo jausmu ir pasididžiavimu jos kūrėjais, garbinga Lietuvos istorija. Tegul šventė pražysta mūsų trispalvėmis, skamba per visą šalį ir platųjį pasaulį, sujungdama praeitį ir dabartį, suvienydama mūsų balsus ir širdis“, - LR Prezidentė  Dalia Grybauskaitė.

GERBIAMI TĖVELIAI,

Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazijos administracija bei mokytojai kviečia Jus šių metų vasario 16 dieną kūrybingai ir prasmingai švęsti jubiliejinę – 100-ąją – Valstybės atkūrimo šventę ir kartu su mokyklos bendruomene dalyvauti Vilniaus mieste organizuojamuose įvairiuose renginiuose, projektuose bei akcijose, kurių tikslas – sutelkti Lietuvos žmones švęsti atkurtos Lietuvos gimtadienį, skatinti didžiuotis savo šalimi, būti svarbiais ir aktyviais savo šalies gyvenimo dalyviais.

Rekomenduojame vieną iš renginių, kuriame galėtų dalyvauti visi bendruomenės nariai. Tai jaunimo eisena „Lietuva – valstybės keliu“, kuri prasidės 10 val. nuo Vilniaus katedros.

Maloniai prašome pranešti klasių auklėtojoms apie Jūsų ir Jūsų vaikų ketinimą dalyvauti/nedalyvauti šventiniuose renginiuose iki vasario 5 dienos.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos