Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Kviečiame į VAIKŲ LITERATŪROS SAVAITĘ!

  • Paskelbta: 2020-04-01
  • Kategorija: Renginiai

Progimnazijos biblioteka kviečia bendruomenę nepamiršti skaitymo ir balandžio 2-9 dienomis aktyviai įsitraukti į VAIKŲ LITERATŪROS SAVAITĘ, kurią Lietuvoje rengia  literatūros pažinimo programa Vaikų žemė kartu su Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos (IBBY) Lietuvos skyriumi.

Garsūs vaikų knygų autoriai balandžio 2-9 dienomis siūlo susitikti virtualioje realybėje (junkitės prie įvykio socialiniame tinkle Facebook: https://www.facebook.com/events/207787876987230/). Čia jie skaitys ištraukas iš savo mėgstamų knygų, dalysis įvairiomis idėjomis ir paslaptimis.

Tuo pačiu balandžio 2-ąją dieną švęskime ir žymaus danų pasakų kūrėjo Hanso Christiano Anderseno gimtadienį, kuris nuo 1967 metų yra minimas kaip Tarptautinė vaikų knygos diena. Prisiminkime Anderseno pasakas, atraskime naujas, o po to susikurkime, pavyzdžiui,  šešėlių teatrą namuose! Kaip jį pasidaryti patiems, siūlo Lietuvos teatro, kino ir muzikos muziejus. Instrukciją rasite adresu: https://ltmkm.lt/index.php/2020/03/30/namai-pilni-kurybos-seseliu-teatras/. Laukiame Jūsų spektaklių nuotraukų ir įrašų.

Skaitykime ir atraskime save! Dalinkimės skaitymo ir kūrybos džiaugsmu!  

Daugiau informacijos apie VAIKŲ LITERATŪROS SAVAITĘ: http://vaikams.skaitymometai.lt/l.php?tmpl_into[0]=index&tmpl_name[0]=m_site_index2&tmpl_into[1]=middle&tmpl_name[1]=m_news_out_form&m_news_id=649

Informaciją parengė progimnazijos bibliotekininkė Rosita Zavurskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos