Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Mes - tyrinėjanti mokykla

Džiaugiamės, kad šiais mokslo metais Simono Stanevičiaus progimnazija dalyvauja projekte „Tyrinėjimo menas: mokomės bendruomenėje“ , kurį įgyvendina asociacija „Kūrybinės jungtys“ bendradarbiaudama su Vilniaus miesto savivaldybe ir Vilniaus švietimo pažangos centru. Asociacijos „Kūrybinės jungtys“ strategiją remia Lietuvos kultūros taryba.

„Tyrinėjimo menas: mokomės bendruomenėje“ – tęstinė programa, skirta atskleisti ir ugdyti mokinių ir mokytojų kūrybingumą, kritinį mąstymą ir kitas svarbiausias kompetencijas, padėti mokykloms kurti aktualų, XXI amžiaus savastį atliepiantį ugdymo procesą, suteikti praktinę pagalbą sprendžiant aktualius mokymosi iššūkius. „Tyrinėjimo menas“ siekia padėti mokiniams ir mokytojams įgyvendinti gilų mokymosi procesą, kuris stiprina kūrybingumą ir kitas svarbiausias kompetencijas, žinių pritaikomumą ir išliekamumą, mokyklos bendruomeniškumą.

Spalio  11 d. direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ilona Šumskienė ir etikos mokytoja Janė Radziulienė dalyvavo projekto „Tyrinėjimo menas: mokomės bendruomenėje“  įvadiniame renginyje, kuriame susipažino su projketo tikslais, procesais, etapais ir koncepcijomis ir susitiko su mokyklai paskirtais kūrėjais.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos