Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Nominacija Vokiečių kalbos mokytojas 2022

Mūsų progimnazijos vokiečių kalbos mokytoja Dalia Simanavičienė buvo nominuota Vilniaus universiteto Filologijos fakulteto įsteigtam Lietuvos Metų vokiečių kalbos mokytojo 2022 apdovanojimui.

Vilniaus universiteto Filologijos fakulteto apdovanojimas vokiečių kalbos mokytojai ar mokytojui įsteigtas 2021 metais. Juo siekiama įvertinti vokiečių kalbos mokytojų indėlį puoselėjant vokiečių kalbos mokymąsi Lietuvos mokyklose, skatinti moksleivių susidomėjimą vokiečių kalba bei stiprinti vokiečių kalbos pozicijas Lietuvoje.

Mokytojų darbas yra svarbus ir atsakingas. Mokytojai kasdien bendrauja su jaunais žmonėmis, kuriems turi suteikti ne tik įvairių sričių žinias, bet ir skatinti domėtis, kurti, galvoti apie ateities pasirinkimus ir siekius. Vokiečių kalbos mokytojo apdovanojimu dėkojama mokytojams už jų atsakingą darbą mokykloje, už mokinių motyvavimą mokytis vokiečių kalbos.

Šis apdovanojimas taip pat atspindi svarbų ryšį ir būtiną abipusį bendradarbiavimą tarp skirtingų pakopų švietimo įstaigų – mokyklos ir universiteto.

Džiaugiamės, kad mūsų progimnazijoje dirba mokytojai, kurie įtraukia mokinius į įvairias veiklas, plečiančias jų kultūrinius, kalbinius ir komunikacinius gebėjimus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos