Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Stipriname bendrystę keliaudami

  • Paskelbta: 2024-01-02
  • Kategorija: Išvykos

Progimnazijos mokytojų ir pedagogų kolektyvas užbaigė šiuos,2023 metus, jau tradicija tapusia kalėdine kelione. Gruodžio 28-29 d. vyko į Šiaurės Lenkiją, Balstogės miestą. Pirmiausia aplankė Suprasalio stačiatikių vienuolyną. Čia grožėjosi atstatytu vienuolynu, aplankė ikonų muziejų. Ryte, lydimi gidės, plačiau susipažino su Balstoge, senu jotvingių žemėje stūkstančiu miestu. Mokytojai žavėjosi senamiesčio architektūra, Lenkijos Versaliu - Barnickių rūmais. Čia visi drauge pabuvojo įkurtame Medicinos muziejuje. Taip pat tai buvo gera proga pamatyti ir patirti Planty parką.

Tai ne vienintelė mokytojų kolektyvo išvyka šiais metais. Tradiciškai mokytojai vyksta pasibaigus mokslo metams ir į vasaros kelionę. Birželio mėnesį buvo nutarta vykti į Varšuvą ir čia aplankyti senamiestį, Karalių rūmus bei Lazienki ( Łazienki Królewskie) parką, išskirtinį kultūros bei gamtos koegzistavimo pavyzdį.

Kelionės stiprina kolektyvą, įkvepia darbui.

Informaciją parengė Snieguolė Mažeikienė, pradinio ugdymo mokytoja metodininkė, pradinio ugdymo mokytojų metodinės grupės pirmininkė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos