Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazija - Novatoriško verslumo mokykla 2020-2024 m.

Artėja Europos Parlamento rinkimai!

Projekto "Mokyklos - Europos Parlamento Ambasadorės" Simono Stanevičiaus progimnazijos jaunesnieji ir vyresnieji  ambasadoriai, nori priminti, kad 2024 m., birželio 9 d., Lietuvos piliečiai balsuos Europos Parlamento rinkimuose. Šie rinkimai – tai galimybė kiekvienam iš mūsų kurti Europos ateitį ir prisidėti prie demokratijos palaikymo, nes kuo daugiau žmonių balsuoja, tuo stipresnė demokratija.
Maloniai kviečiame Jus pasižiūrėti  keturių minučių dokumentiniu filmu, kuriame vyresnio amžiaus europiečiai pasakoja, kaip demokratija pakeitė jų gyvenimą.  Šie žmonės, – vieni gyvenę totalitarinio režimo laikais, kiti patyrę demokratijos trapumą, – pasakoja apie patirtus asmeninius išgyvenimus savo anūkams, o kartu ir visai jaunajai kartai. Svarbiausia šio filmo mintis yra ta, kad balsavimas nėra savaime suprantamas dalykas, o žiūrovai raginami balsuoti, kad kiti nenuspręstų už jus.
https://elections.europa.eu/video/lt/ov/lt/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2RGiMLgzNLChfmoqFgBAYmE6KbG1CRWi9OPczFz-ISMtQhqFNKbwaLZ9E_aem_AfnKH1V9Q5APEpG-vG23TXA9EGDBGnL7-FsmW-zZZzJLRm64eDMvAKNCGor3uSQIxotHIcUlbQ3GNmbf9N6rfnu0

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos